Om Signaturbyen

Med en bolig i Signaturbyen er der plads til at leve lidt mere. Lige her danner hyggelige omgivelser, fællesskab og godt naboskab rammerne om det gode liv. Både nu og mange år frem.

Se vores boliger

Signaturbyen - Om Signaturbyen

Lev lidt mere - sammen med
dem, du holder af

Signaturbyen er skabt til alle generationer. Til den unge studerende. Børnefamilien. Singlen. Det ældre ægtepar. Her er der plads til alle uanset alder eller familiesammensætning. Plads til det gode naboskab, men også plads til at trække sig tilbage til sit eget fristed. Plads til lige præcis dét, du har lyst til.

Lev lidt mere i Signaturbyen.

Udendørs sportsfaciliteter.

Grønne arealer.

Signaturbyen - Rød peber

Rekreativt område.

Legeplads.

Street fitness.

Signaturbyen - Street fitness

Grillområde.

Blomsterhave.

Signaturbyen - Blomsterhave
Bryggens Bastion - Signaturbyen

En bolig, der opfylder
dine behov

Signaturbyen er for alle. For den unge og den gamle. For den store familie og for singlen. Signaturbyen består af boliger i forskellige størrelser for at favne forskellige behov. Ens for alle boligerne er, at de er bygget med fokus på at skabe et hjem, der emmer af ro og nærvær, så du kan leve lidt mere. Lidt bedre.

Bryggens Bastion - Signaturbyen

Bliv del af et livligt
fællesrum, og skab et
roligt frirum

Naboskab er fællesskab, og Signaturbyen sætter rammerne for at dyrke begge dele. Indearealerne indbyder til ro og nærvær, mens udearealerne og fællesrummene giver plads til det voksende fællesskab blandt Signaturbyens beboere.

Om Signaturbyen - Hånd med plante

Sæt din signatur på
området, og oplev et
voksende fællesskab

I Signaturbyen finder du alt, hvad du skal bruge for at skabe en tilværelse med plads til livet. Plads til aktivitet og ro. Plads til leg og fordybelse. Plads til, at du sætter din signatur på området.

De fælles udearealer byder bl.a. på fælles sportsfaciliteter, grønne arealer, rekreative områder, en legeplads, et hyggeligt grillområde og spirende blomsterhaver.

Om Signaturbyen - Hånd med plante

Det handler
om balance
i hverdagen

Balancen mellem fællesrum og frirum er kendetegnende for Signaturbyen. Udearealerne er skabt til at fordre samvær og nærvær, mens indearealerne danner de perfekte, rekreative rammer for dit hjem. Dit fristed.